Årets lyxigaste adventskalender för skägg 2024 har lanserats

lyxig adventskalender för skägg från Dick Johnson

Adventskalendrar för skönhet har blivit väldigt vanliga och i stort sett varje märke har en egen version just nu. Vanligast är det för kvinnor, men det finns även vanliga varianter. Då det gäller adventskalendrar för skägg är det dock mer sällsynt. Nu har vi dock fått ändring på detta när årets lyxigaste adventskalender för skägg lanserats!

Det borde definitivt komma ut fler adventskalendrar för skägg på marknaden eftersom utbudet på den marknaden begränsar sig till ett par varianter just nu. Men vi med skägg kan iallafall trösta oss med att en av dem som finns verkligen lever upp till förväntningarna.

Dick Johnson’s Nocturnal December är en fantastisk gåva till mannen i ditt liv eller om du vill unna dig lyxig skäggvård för dig själv i en månads tid.

Dick Johnson adventskalender för skägg

Förra årets julkalender från Dick Johnson blev en succé och sålde slut väldigt snabbt. Detta är inte en vanlig groomingkalender för män, utan denna har skapats med skägget i fokus, men här hittar du också hudvård och annat som ger en totalrenovering från topp till tå och piggar upp hela din kropp.

Bakom luckorna hittar du de främsta av Dick Johnsons bästsäljande produkter samt några helt nya produkter. ‘

I kalenderns 12 luckor finns bland annat Serpent Perfume True Whiskey, God Spray, Ghost Clay, Snake Oil Beard Oil Midnight Musk och Ball Wax Seasonal Edition.

Detta är en av de största och samtidigt mest exklusiva adventskalendrarna för män och ett måste för alla kvinnor som letar efter en adventskalender för sina män!

Dick Johnson’s Nocturnal December kostar 1795 kr och har ett värde på totalt 3414 kronor. Det är Beardshop.se som säljer kalendern och hos dem hittar du även andra produkter från Dick Johnson.

För dig som letar efter produkter inom skäggvård är Beardshop den självklara destinationen online med sitt laserfokus på produkter inom området med märken som American Crew, Antiga Barbearia de Bairro och DEPOT – The Male Tools & Co.

More from Benny Sjölind
Framtidens nikotin: en titt på innovation och nya lanseringar
I takt med att nikotinmarknaden utvecklas står vi inför en spännande tid...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *