Fjällrävens nya kollektion av jackor och byxor höst/vinter 2024-2025

fjällräven höst vinter 2024 kollektion

Fjällräven fortsätter att erbjuda högkvalitativa och hållbara friluftskläder som står emot tidens tand och är designade för att användas under många år framöver. Med sin breda erfarenhet och innovativa designfilosofi introducerar de ett nytt sortiment av jackor och byxor för höst/vinter 2024-2025. I denna artikel utforskar vi de senaste nyheterna och de uppdaterade klassikerna som utgör kollektionen från Fjällräven.

Fjällräven har några av de bästa och snyggaste vinterjackorna denna säsong och en av deras mest klassiska jacka, Expedition Down Jacket, fyller också 50 år. Med anledning av detta är det skäl att ta en närmare titt på höstens och vinterns kollektion från märket.

Hållbarhet som varar i generationer

Fjällräven Kajka 55 ryggsäck

Fjällrävens grundläggande filosofi är att skapa produkter som håller över lång tid. Många av deras kunder använder samma friluftsutrustning i 20 till 30 år, vilket inte är ovanligt för detta varumärke. Varje produkt är designad med hållbarhet i åtanke och byggs av slitstarka material, med tidlös design och fokus på funktionalitet, komfort och passform.

Fjällrävens mål är att minska behovet av att köpa nya produkter ofta genom att skapa plagg som kan användas i decennier, och kanske till och med överföras till nästa generation.

En hyllning till Expedition-dunjackans 50 år

Den legendariska Fjällräven Expedition-dunjackan fyller 50 år denna säsong och firas med nya tillägg till 1974 Expedition Series. Expedition Mid Winter-jackan är en av nyheterna som erbjuder förbättrad passform, större andel återvunnet material och förbättrade reparationsmöjligheter.

Jackans unika konstruktion och funktionalitet gör den till en tidlös favorit för de allra kallaste väderförhållandena.

Framtidssäkrad vattentäthet

Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket höst vinter 2024

Sedan 2009 har Fjällräven arbetat aktivt för att eliminera per- och polyfluorerade ämnen (PFAS) från sina produkter. Hösten/vintern 2024 introduceras den efterlängtade Keb Eco-Shell Jacket med vattentäta dragkedjor helt fria från PFAS.

Denna jacka kombinerar hög vattentäthet med god andningsförmåga, vilket gör den idealisk för både stadsmiljö och vildmark. Nyheten High Coast Hydratic Padded Trail Jacket är ett annat exempel på en vattentät och ventilerande jacka som passar lika bra i skogen som på stan.

Vinterexpertis sedan 1960

Fjällräven Abisko Winter Stretch Trouser 2024

Fjällrävens vandringsbyxor är välkända för sin slitstyrka och funktionalitet. Med över 50 års erfarenhet av att tillverka pålitliga friluftskläder för vinterförhållanden, erbjuder de nu ett utökat sortiment med nya modeller som Keb Agile Winter Trousers och Abisko Winter Stretch Trousers.

Fjällräven Keb Agile Winter trouser 2024

Dessa byxor är tillverkade av dubbelvävt material med fyrvägsstretch och borstad insida för extra värme och komfort. Nytt för säsongen är också Fjällrävens Improved Fit-storlekar, som gör att fler byxor nu är tillgängliga i en passform som baseras på verkliga data, vilket gör dem mer inkluderande.

Produktnyheter för höst/vinter 2024

Här är de nya jackorna och byxorna i Fjällrävens höst- och vinterkollektion 2024:

Expedition Mid Winter Jacket

fjällräven höst vinter 2024 kollektion

Den nya Expedition Mid Winter Jacket är ett lätt och smidigt ytterplagg som passar för kalla, fuktiga förhållanden. Jackan är tillverkad av 100 % återvunnen nylon och fylld med återvunnen polyester, vilket ger ett utmärkt skydd även när det är blött ute.

Med justerbar huva och midja samt flera fickor är detta en mångsidig jacka för både friluftsliv och vardagsbruk.

Keb Agile Winter Trousers

De nya Keb Agile Winter Trousers finns nu i dammodell och erbjuder ett perfekt val för vinterns äventyr. Dessa byxor har fyrvägsstretch för maximal rörelsefrihet, och en borstad insida som ger värme och komfort.

De är förstärkta vid knän och nederdel för att klara av tuff terräng och har ventilationsöppningar för att reglera temperaturen vid intensiva aktiviteter.

Abisko Winter Stretch Trousers

Fjällräven Abisko Stretch winter trouser

Abisko Winter Stretch Trousers är perfekta för dem som söker ett par varma och bekväma byxor för vinteraktiviteter. De är tillverkade av ett slitstarkt fyrvägsstretchmaterial och har en smidig passform som gör att de enkelt kan användas med flera lager under.

Byxorna har också praktiska fickor och en avsmalnande design som passar över kängor.

Keb Eco-Shell Jacket

Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket nyhet 2024

Keb Eco-Shell Jacket är en mångsidig jacka som kan användas året runt. Den är tillverkad av slitstarkt men lätt Eco-Shell-material och är fri från fluorokarboner. Med en justerbar huva och flera praktiska fickor är detta ett pålitligt val för alla typer av väder.

Fjällrävens tidlösa klassiker

klassiska fjällräven jackor höst vinter 2024

Fjällrävens filosofi har alltid varit att erbjuda funktionella, slitstarka och tidlösa produkter som håller en livstid. Med modeller som Expedition-dunjackan och Grönlandsjackan, som har funnits i sortimentet sedan 1970-talet, fortsätter de att vara relevanta genom sin kombination av hållbarhet och klassisk design.

I den senaste kollektionen för höst/vinter 2024 har Fjällräven uppdaterat dessa ikoniska plagg med hållbara material och förbättrad passform för att möta dagens behov utan att kompromissa med varumärkets kärnvärden.

Fjällräven kollektion jackor och byxor höst vinter 2024

Fjällrävens kollektion för höst/vinter 2024-2025 är en perfekt kombination av funktionalitet, hållbarhet och tidlös design. Med fokus på långsiktig användning och hållbara material fortsätter de att vara en ledande aktör inom friluftskläder.

Oavsett om du letar efter en slitstark jacka för extrema vinterförhållanden eller ett par bekväma byxor för vintervandringar, finns det något i Fjällrävens sortiment som passar dina behov och hjälper dig att njuta av naturen under många år framöver.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
NK introducerar “Jakten på julmagin” – En unik julskyltning med AI-skapad saga
Nordiska Kompaniet har just avslöjat sin årliga julskyltning, som öppnar dörren till...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *