Vana Spa Saltsjöqvarn öppnar i Elite Hotel Marina Tower efter omfattande renovering

Vana Spa Saltsjöqvarn öppnar i Elite Hotel Marina Tower efter omfattande renovering

Efter en omfattande renovering under sommaren 2024 har Vana Spa Saltsjöqvarn nu öppnat i Elite Hotel Marina Tower. Spaet har genomgått stora förändringar för att erbjuda en ännu mer lyxig och avkopplande miljö för sina besökare.

Med utökat poolområde, nya bekvämligheter och en harmonisk inredning är spaet nu en attraktiv destination för både privatpersoner och företagsgäster som söker en stunds återhämtning i en historisk miljö vid Stockholms inlopp.

Utökat poolområde och nya faciliteter

Vana Spa Saltsjöqvarn nu öppnat i Elite Hotel Marina Tower

En av de största förändringarna i det nya Vana Spa Saltsjöqvarn är det utökade poolområdet som nu erbjuder fler utrymmen för avkoppling och socialt umgänge. Här finns solbäddar och eleganta balkonger inredda med mjuka textilier som skapar en inbjudande atmosfär.

Dessutom har nya kallkällor installerats, vilket ger gästerna möjlighet att uppleva kontrasterande temperaturer för en fördjupad spa-upplevelse.

Läs också: Elite Palace Hotel lanserar barnpassning med Palace Playground

Vana Spa Saltsjöqvarn Elite Hotel Marina Tower

Den nya inredningen är inspirerad av Vana Spa-konceptet, designad av Per Öberg, och genomsyras av elegans och harmoni. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en miljö som främjar välbefinnande och lugn. Det moderna men samtidigt tidlösa formspråket återspeglas i hela anläggningen, från poolområdet till relaxrummen.

En plats för alla – Från avkoppling till familjeäventyr

Vana Spa Saltsjöqvarn riktar sig till både privatpersoner och företag som vill njuta av en exklusiv spa-upplevelse. För de yngre besökarna erbjuds särskilda barntimmar på vardagsmorgnar och helger, vilket gör spaet tillgängligt för hela familjen.

Vana Spa Saltsjöqvarn Elite Hotel Marina Tower

Vana Spa Saltsjöqvarn stoltserar med sitt unika Hamam, en central del av spaet som erbjuder en traditionell upplevelse med en modern twist. Här kan gästerna njuta av avkopplande behandlingar som är noggrant utvalda för att ge total avslappning. Spa Manager Caroline Carlsson förklarar:

Elite Hotels stärker sin position på marknaden

Renoveringen av Vana Spa Saltsjöqvarn är en del av Elite Hotels långsiktiga strategi att erbjuda sina gäster förstklassiga upplevelser. David Halldén, Group Managing Director på Elite Hotels of Sweden, ser fram emot att stärka företagets position inom hotell- och spaverksamhet:

“Med renoveringen och uppgraderingen av spaet fortsätter vi att stärka vår position som en ledande aktör inom svensk hotell- och spaverksamhet. Vana Spa Saltsjöqvarn kommer att bli en plats där våra gäster kan hämta kraft och energi i linje med Vana Spas signaturkoncept som präglas av lyx och välbefinnande.”

Vana Spa Saltsjöqvarn Elite Hotel Marina Tower

Med öppningen av det nya Vana Spa Saltsjöqvarn stärker Elite Hotels sin position som en av Sveriges främsta aktörer inom både hotell- och spaverksamhet. Anläggningen är nu redo att välkomna såväl gamla som nya gäster till en miljö som kombinerar historisk charm med modern komfort och lyx.

För mer information och bokningar, besök www.vana.se.

More from Benny Sjölind
Ooni presenterar Koda 2 Max: Deras största gasdrivna pizzaugn någonsin
Ooni Pizza Ovens, pionjären på marknaden för pizzaugnar för hemmabruk, har lanserat...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *