Taysta lanserar AI-sommelier – En digital sommelier i din ficka

Taysta AI Sommelier

Nu tar Taysta.se ett steg in i framtiden genom att lansera en AI-baserad sommelier, designad för att snabbt och enkelt hjälpa dig att hitta den perfekta drycken till kvällens måltid. På bara några sekunder får du rekommendationer från en “proffs-sommelier” direkt i din mobil. Allt som krävs är att du anger vad du ska äta och klickar på “sök”. Taystas AI-sommelier analyserar din fråga, identifierar rätt maträtt och föreslår den bästa drycken för tillfället.

Denna innovativa AI-motor bygger på kunskap från över en miljon dryckesexperter världen över, och rekommendationerna är skräddarsydda för att passa drycker som finns tillgängliga på Systembolaget. Du kan även specificera vilken butik du vill att AI:n ska leta i, vilket ger en ännu mer personlig touch till dina dryckesval. Sedan lanseringen den 1 september har över 20 000 användare redan upptäckt fantastiska kombinationer med hjälp av tjänsten.

Anpassningsbara funktioner för alla smaker

AI sommelier

Med Taystas AI-sommelier kan du välja bland flera olika parametrar för att hitta den perfekta drycken:

  • Sök efter dryck: Ange en specifik maträtt och få rekommendationer för den bästa drycken.
  • Val av butik: Välj vilken butik på Systembolaget du vill att AIska söka i.
  • Dryckeskategori: Begränsa sökningen till rött vin, alkoholfritt, cider, sake och mycket mer.
  • Prisintervall: Sätt en budget och låt AIvälja drycker inom det priset.
  • Vinvalsstil: Välj mellan traditionella eller mer spännande och oväntade dryckeskombinationer.

Den traditionella stilen ger klassiska vinrekommendationer, såsom en pinot noir till Boeuf Bourguignon, medan den spännande stilen erbjuder mer okonventionella alternativ, som en australiensisk shiraz till samma rätt. Oavsett vad du väljer, kommer du att få en välgenomtänkt rekommendation som tar din matupplevelse till nya höjder.

En samlad expertis från hela världen

AI för att hjälpa att hitta rätt drycker till maten

Med Taystas AI-sommelier behöver du inte längre söka igenom otaliga sajter för att hitta den perfekta drycken till din måltid. Istället får du en rekommendation baserad på kunskap från de bästa experterna inom mat och dryck från hela världen.

Fråga bara AI-sommelieren vad som passar bäst till din måltid, och njut av ett svar från några av världens främsta sommelierer.

Upptäck hur lätt det kan vara att imponera på dina middagsgäster och skapa smakupplevelser utöver det vanliga – allt med hjälp av Taystas nya AI-sommelier!

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Förvandla text till 3D-animering: DeepMotion lanserar MotionGPT™ – En ny era inom animation
DeepMotion, som är känt för sin expertis inom AI-driven teknik för rörelseupptagning,...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *