Dyson lanserar de revolutionerande OnTrac™-hörlurarna – Märkets första hörlurar för endast ljud

Dyson OnTrac hörlurar

Dyson har nu meddelat om lanseringen av sina första hörlurar för endast ljud sina nya OnTrac™-hörlurar. Dessa toppmoderna hörlurar har förstklassig brusreducering, imponerande batteritid och en rad olika anpassningsalternativ.

Tidigare har Dyson hörlurar med luftrening och när märket nu kommer ut på marknaden med sina första hörlurar med enbart ljud slår man till på stort. Här är alla funktioner på de nya Dyson OnTrac™-hörlurarna.

Dyson OnTrac™ – Bäst i klassen på brusreducering

Dyson OnTrac hörlurar

Dyson OnTrac™-hörlurarna har ett avancerat ANC-system (Active Noise Cancellation) som sätter en ny standard i branschen. Med hjälp av åtta mikrofoner som samplar externt ljud 384 000 gånger per sekund kan hörlurarna stänga av upp till 40 dB oönskat ljud.

Detta säkerställer en oöverträffad lyssningsupplevelse, fri från externa störningar.

Dyson OnTrac™-hörlurarna är också utrustade med 40 mm, 16 ohm neodymium-högtalarelement och sofistikerad ljudsignalbehandling och levererar exceptionell ljudkvalitet. De täcker ett omfattande frekvensområde från 6Hz till 21kHz, vilket ger djup subbas och high-end-briljans.

Högtalarhuset, som lutar i en 13˚ vinkel, riktar ljudet mer exakt till lyssnarens öra för en exakt ljudupplevelse.

Imponerande batteritid

En av de utmärkande egenskaperna hos Dyson OnTrac™-hörlurarna är deras anmärkningsvärda batteritid. Med en enda laddning kan användarna njuta av upp till 55 timmars lyssningstid, även med ANC aktiverat.

Dyson OnTrac hörlurar

Detta motsvarar nästan två veckors daglig användning utan att behöva ladda. De dubbla litiumjonbattericellerna med hög kapacitet är strategiskt placerade i huvudbandet, vilket ger en balanserad viktfördelning för ökad komfort.

Anpassningsbar design för personlig stil

Dyson OnTrac hörlurar

Dyson har prioriterat anpassning med OnTrac™-hörlurarna och erbjuder över 2 000 kombinationer av ytterkåpor och öronkuddar. Öronkuddarna är tillverkade av ultramjuk mikrofiber och högkvalitativt skum, vilket ger överlägsen komfort och en utmärkt akustisk tätning.

De multi-pivot gimbalarmarna och den balanserade viktfördelningen förbättrar användarupplevelsen ytterligare. Hörlurarna finns tillgängliga i fyra unika utföranden: CNC-aluminium, koppar, nickel och keramisk cinnober.

Konstruerad för komfort och hållbarhet

Dyson OnTrac™-hörlurarna är utformade med användarkomfort i åtanke. Hörlurarna har certifierats som bekväma av US Ergonomics och har högkvalitativa skumkuddar, gimbalarmar med flera svängpunkter och ett batteri placerat i huvudbandet för jämn viktfördelning.

De mjuka öronkuddarna i mikromocka och den optimerade klämkraften ger en konsekvent passform för alla huvudstorlekar.

Avancerade funktioner och anslutningsmöjligheter

dyson nya ontrac hörlurar

MyDyson™-appen förbättrar OnTrac™-hörlurarnas funktionalitet genom att erbjuda ljudspårning i realtid, anpassade EQ-lägen och andra smarta funktioner. Användarna kan välja mellan tre EQ-lägen: Bass Boost, Neutral och Enhanced. Appen varnar också användaren för potentiellt skadliga volymnivåer.

Dessutom har hörlurarna sensorer för huvuddetektering som pausar ljudet när de tas bort och återupptas när de sätts tillbaka, en intuitiv joystick för enkel kontroll och dubbla strålformande mikrofoner för kristallklara samtal.

Med OnTrac™-hörlurarna har Dyson lyckats kombinera sin expertis inom aeroakustik med banbrytande ljudteknik. Resultatet är ett par hörlurar som erbjuder klassens bästa brusreducering, exceptionell ljudkvalitet och oöverträffad komfort. Dysons inträde på ljudmarknaden med OnTrac™-hörlurarna sätter en ny standard för vad premiumhörlurar kan åstadkomma.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Framtidens Shopping: En titt in i 2041
Klarna har tidigare i år presenterat sin senaste globala konsumentanalys som pekar...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *